Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Weekend Movies

TAKE THIS WALTZ
Της Sarah Polley, με τους Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby. Μια παντρεμένη γυναίκα που έχει έναν ευτυχισμένο γάμο, ερωτεύεται έναν άντρα που μένει απέναντί της. Γλυκιά ταινία, ωραίο κλίμα και αισθητική, μου άρεσε το soundtrack και ο Seth Rogen. Από την μέση και μετά η ταινία το έχασε. Τίποτα το ιδιαίτερο, αν και υπήρχαν δυνατότητες. 

COLD WEATHER
Του Aaron Katz, με τους Cris Lankenau, Trieste Kelly Dunn και Raúl Castillo. Ένας τύπος που επιστρέφει στο Portland και ζει με την αδερφή του, μπλέκεται με την μυστηριώδη εξαφάνιση της πρώην κοπέλας του. Ιδιαίτερη ταινία, λίγο ερασιτεχνική (εκτός κι αν ήταν στυλ) με ωραία, όμως, τοπία. Αρκετά ενδιαφέρουσα. 

THE SAVAGES
Της Tamara Jenkins, με τους Laura Linney, Philip Seymour Hoffman και Philip Bosco. Δύο αδέρφια αντιλαμβάνονται τι πάει να πει οικογενειακή υποχρέωση όταν πρέπει να φροντίσουν τον πατέρα τους που πάσχει από άνοια. Εξαιρετικές ερμηνείες, άρτια ταινία σε όλα τα επίπεδα, αλλά με ψυχοπλάκωσε. Ήθελε κάτι καλύτερο σαν ιστορία-σενάριο για να σε κερδίσει ολοκληρωτικά.


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου